Framebox 3D objecten - Lijstenmakerij Waanders

Lijstenmakerij

Waanders

Baklijsten - Lijsten - Corneille - Jan te Wierik - Jos Kuiper - Motoren - Ton Schulte - Schilderijen - Framebox - Spieraamhangers - Schildersdoeken - Speelgoedkisten.
Ga naar de inhoud
Wat bieden wij
Shirt sportprijzen T-shirt enz enz in de  framebox inlijsten
Een framebox van Lijstenmakerij Waanders is ideaal voor het inlijsten van voetbalshirts, babypakjes of andere 3D objecten. Heeft u al jaren een mooi voetbalshirt dat u op wilt hangen, alleen ging dat niet helemaal naar wens? Met de framebox van Lijstenmakerij Waanders kunt u zelf heel eenvoudig uw voetbalshirts inlijsten. En hetzelfde geldt natuurlijk voor een babypakje of ander kledingstuk waaraan u mooie herinneringen heeft. Met de framebox kunt u 3D objecten extra belichten. Een meer exclusieve manier om uw speciale herinneringen te presenteren bestaat bijna niet. Onze lijsten en frameboxen van  Lijstenmakerij Waanders worden compleet geleverd met glas van acryl, achterwand en ophangsysteem. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe framebox.
 
Sport shirt inlijsten of een shirt van je favoriete team of club, sportprijzen inlijsten of medailles, het kan het snel en makkelijk zelf met de sport framebox.
Met dit nieuwe systeem is het heel makkelijk om ze ingelijst op te hangen, dit alles in een hand omdraai. Ook in het clubgebouw van uw vereniging zie je steeds vaker.

Ook kunt u er andere zaken mooi in ophangen, zoals medailles, vaantjes en linten. Dus kunt u speciale herinneringen, emoties, passies en prijzen op een indrukwekkende stijl tonen.
 
In tegenstelling tot conventionele foto frames, kunnen in deze lijst driedimensionale objecten met een maximale dikte van maximaal 5 cm worden ingelijst. De lijst zelf heeft een dikte van 6,5 cm
 

 
Heeft u een vraag of wilt u wat bestellen vul dan onderstaand formulier in.
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip

Wij maken een lijst, zoals u dat wilt
Terug naar de inhoud