Framebox 3D objecten - Lijstenmakerij Waanders

Lijstenmakerij

Waanders

Baklijsten - Lijsten - Corneille - Jan te Wierik - Jos Kuiper - Motoren - Ton Schulte - Schilderijen - Framebox - Spieraamhangers - Schildersdoeken - Speelgoedkisten.
Ga naar de inhoud
Shirt sportprijzen T-shirt enz enz in de  framebox inlijsten
Een framebox van Lijstenmakerij Waanders is ideaal voor het inlijsten van voetbalshirts, babypakjes of andere 3D objecten. Heeft u al jaren een mooi voetbalshirt dat u op wilt hangen, alleen ging dat niet helemaal naar wens? Met de framebox van Lijstenmakerij Waanders kunt u zelf heel eenvoudig uw voetbalshirts inlijsten. En hetzelfde geldt natuurlijk voor een babypakje of ander kledingstuk waaraan u mooie herinneringen heeft. Met de framebox kunt u 3D objecten extra belichten. Een meer exclusieve manier om uw speciale herinneringen te presenteren bestaat bijna niet. Onze lijsten en frameboxen van  Lijstenmakerij Waanders worden compleet geleverd met glas van acryl, achterwand en ophangsysteem. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe framebox.
 
Sport shirt inlijsten of een shirt van je favoriete team of club, sportprijzen inlijsten of medailles, het kan het snel en makkelijk zelf met de sport framebox.
Met dit nieuwe systeem is het heel makkelijk om ze ingelijst op te hangen, dit alles in een hand omdraai. Ook in het clubgebouw van uw vereniging zie je steeds vaker.

Ook kunt u er andere zaken mooi in ophangen, zoals medailles, vaantjes en linten. Dus kunt u speciale herinneringen, emoties, passies en prijzen op een indrukwekkende stijl tonen.
 
In tegenstelling tot conventionele foto frames, kunnen in deze lijst driedimensionale objecten met een maximale dikte van maximaal 5 cm worden ingelijst. De lijst zelf heeft een dikte van 6,5 cm
 

 
Een T-shirt hangt u op de hanger die is meegeleverd, andere collectors items, zoals munten, schelpen en luciferdoosjes etc. kunnen zeer eenvoudig worden bevestigd aan de stabiele achterkant.
Het gemak waarmee de lijst kan worden geopend en gesloten, met een klik sluiting, maakt het mogelijk om de objecten heel snel te veranderen - zo vaak als u wilt.
De T-shirt lijst bestaat uit een aluminium frame, een discrete kledinghanger en een professioneel ophangsysteem. Een boormal en gedetailleerde instructies voor gebruik maken dit product compleet.
De T-shirt lijst is beschikbaar in de formaat en 70 x 90 cm in mat zwart of mat zilver met een ruit van acryl.
-Aluminium frame
-Onopvallende kleerhanger
-Professioneel ophangsysteem
-Boormal
-Gedetailleerde instructies
De framebox is beschikbaar in de formaat 70 x 90 cm, in mat zwart of mat zilver met een ruit van acryl.
Met de 3D framebox is het mogelijk om zelf in te lijsten wat u maar wilt.
Ook andere manieren van inlijsten bij ons mogelijk.
Maar met dit 3D wissellijst systeem kunt u zelf uw sportshirts en andere 3D objecten inlijsten.
Wilt u voetbalshirts inlijsten maar ook alle andere sportshirts.

Prijs €.145,00 excl verzenden
Heeft u een vraag of wilt u wat bestellen vul dan onderstaand formulier in.
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip

wij maken een lijst, zoals u dat wilt.....
Terug naar de inhoud